Etiketter

onsdag 20. februar 2013

Pad Thai

For akkurat et år siden var vi i Thailand og det minnes med en Pad Thai til middag!
Jeg marinerte
- strimlet kyllingkjøtt i
- 3ss soyasauce (glutenfri),
- 1ts (lønne)sirup,
- 1ss revet ingefær,
- 1ts sitrongress,
- 2-3 hvitløksfedd og
(- litt chili.) 
Mens
-1 pakke  risnudler kokte i saltvann i noen minutter, stekte jeg det marinerte kyllingkjøttet og
- noen brokkoliroser,
-1 rød og
-1 gul paprika,
-1 løk,
Her kunne du kjøpe maten fra båter - bl a Pad Thai!
-1 boks bønnespirer (eller lag spirene selv slik) og rørte inn
-1 egg. 
Bland inn nudlene og dekorer med
- spirer (-jeg  brukte alfalfaspirer),
- grovmalte peanøtter (ungenes favoritt!) og
- limejuice.

Hmmm...smaken tok oss rett fra snødekkete Trondheim tilbake til solfylte Thailand. Der fikk Lisa dessverre ikke spise Pad Thai fordi "vanlig" soyasauce er brygget med hvete...
Mer om turen vår kan du lese her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar