Etiketter

fredag 16. november 2012

Panert kyllingfilet (glutenfri)

Siden det er gluten i alle panerte ferdigprodukter er ikke det noe vi spiser lenger og det er jo bare bra, siden det ikke er en sunn måte å tilberede mat på - men godt er det jo.
I kokeboka "Spis deg frisk gluten-fri" av Michael Cox lest jeg et godt tipps:
Han panerte
- 4 kyllingfileter, krydderet med
- salt og pepper med
- 1,5 dl smuldrete glutenfrie cornflakes (!), som han blandet med
- 50g smeltet smør og
- 1 presset hvitløkskløft. Dessuten tilsatt han
-1 dl revet ost og
- 1/2 ts oregano eller estragon. (Det hadde ikke jeg gjort da dette bilde ble tatt.)
Bre blandingen over filetene og stek de i ovnen på 225C til de er gyllenbrune (i 20-30 min).
Sprø og kjempegodt - og funker like godt på fisk og annet kjøtt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar