Etiketter

mandag 5. november 2012

Glutenfritt knekkebrød med karve

Dette smakfulle knekkebrødet er veldig godt egnet som kjeks til ost eller bare for seg selv!
Jeg blandet
- 1 dl havregryn med
- 1 dl maismel 
- 1 ss finax
- 2 dl soyamel
- 3/4 dl linfrø
- 1,5 dl solsikkefrø

- 1 ss sesamfrø
- 1 ts urtesalt
- 1 ts bakepulver og
Deilig turmat
- 5 dl vann og fordelte massen på bakebrettet med en (fuktig) potteslik.
Så kvernet jeg
- 1ss karve og
- 1/2ts urtesalt i Jamie Olivers "Flavour Shaker" (eller vanlig kvern) og drysset det over deigen før det hele bakte i ca 50 min ved 180C og etter 30 min åpnet jeg ovnen med jevne mellomrom for å slippe ut damp. Knekkebrødet er ferdig  når det er tørr og sprø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar