Dette ble en herlig wok med ingredienser i alle farger.
På bildet ser du
- 4 kyllingfileter, kuttet i terninger og marinert i
- 2 ss soyasauce (glutenfri),
- 1 ss balsamicoeddik (i utgangspunktet nok ikke en asiatisk ingrediens...) og
- 1 ts honning. Så kuttet jeg opp
- 1 rød løk,
- 1 gul løk,
- 2-3 gulrøtter
- 1 paprika,
- noen hvitløksfedd,
- noen sukkererter
- noen sjampinjonger
- en nevne cashew nøtter På bildet ser du
- 4 kyllingfileter, kuttet i terninger og marinert i
- 2 ss soyasauce (glutenfri),
- 1 ss balsamicoeddik (i utgangspunktet nok ikke en asiatisk ingrediens...) og
- 1 ts honning. Så kuttet jeg opp
- 1 rød løk,
- 1 gul løk,
- 2-3 gulrøtter
- 1 paprika,
- noen hvitløksfedd,
- noen sukkererter
- noen sjampinjonger
- 1/2 kinakål og
- spirete mungbønner.
Ingrediensene stekte jeg i litt
- virgin kokosolje i den rekkefølgen de er satt opp ovenfor og med kokte
- risnudler.
God appetitt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar