Enda et innslag til det gluten- og nøttefrie bursdagsselskapet er blæbærmuffins:
Rør sammen
- 4 eggeplommer
- 100g sukker
- 75 ml rapsolje
- 250 g yoghurt naturell. Så tilsett en blanding av
- 2 dl maismel
- 1dl ren havremel
- 1 dl maizena og
- 2 ts bakepulver. Når alt er godt blandet forsiktig rør inn
- 1 dl (frosne) blåbær, fyll i papirkledde muffinsformer og bak i ca 20 min ved 180C.
For glasuren pisk
- 1 eggehvite til det er stivt og etterhvert tilsett
- noen blåbær (eller litt blåbærjuice)
- 7-8 ss melis og fordel på muffinsene.
![]() |
Glasuren er i utgangspunktet den samme, men med vanillesukker og uten blåbærne. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar