Etiketter

onsdag 2. januar 2013

Raclette: Glutenfri selskapsmat

Godt nytt år alle sammen!
På nyttårsaften ble vi invitert til raclette og det var jo helt perfekt!
Prinsippet er det samme som med fondue eller "Hot Stone grilling": Man lager maten sin selv og hele kvelden går til det!
Lisa kunne spise absolutt alt på bordet - og der var det mye:
Vi hadde hver vår lille panne, som vi kunne fylle med
- potet,
- mais,
- brokkoli,
- paprika,
- purreløk,
- tomater,
- sopp,
- kjøtt eller
Familiefyrverkeri på
Kristianstenfestning i Trondheim 2013
- bacon,
som så dekkes med en skive
- ost. I følge vertinnen kan det være vanskelig å få tak i racletteosten i norge, men en hver ost med høyt fettinnhold smelter jo under varmen! (Jeg oppdaget at recletteost selges på min lokale Rema 1000.)
Det ble servert forskjellige sauser og salat i tillegg.
Det ble en fantastisk god start for 2013!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar