Vi dro på en fisketur i fantastisk høstvær og var så heldige å få tre ørret. Kryddret med hvitløk, urtesalt, (evtl. smør) og sitron ble de pakket inn i alminiumsfolie og lagt på grillen. Nede i bålet lå det allerede poteter, som også var pakket i aluminiumsfolie. Når du kjenner at potetene har blitt lettere og mykere er de spiseklare. Et første signal for at fisken er ferdig er øyet. Det skal være hvit og begynne å løsne.
Silja blogger om å leve naturlig, sunt og sammen med familien. Siden min datter har cøliaki, så betyr sunt for henne glutenfri. Det krever av mannen min og meg i større grad enn før at vi lager maten selv. Det opplever vi begge to som forbausende tilfredsstillende - og er ikke det sant for alt man lager selv? Hele familien på 5 har hatt stor utbytte av den nye livsstilen og det er det bloggen skal handle om.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar