Etiketter

lørdag 27. oktober 2012

Glutenfrie "banoffee cupcakes" med glasur

Inspirert av den britiske bloggen gluten-free[k] lagde jeg banoffee cupcakes til helga. Det å bruke kokospalmsukker ga enda mer toffeesmak. Hmmm!
Jeg begynte med å kjøre
-2 modene bananer i blenderen. Så rørte jeg inn
- 190g margarin,
- 3 egg,
- 100g maismel,
- 50g maisstivelse (Maizena),
- 2ss kokosmel
- 1ts bakepulver,
- 2 ss kokospalmsukker
- 2 ss mørk sirup. Jeg helte deigen i 15 små muffinsformer (gir vel ca 10-12 store) og bakte de i 20 min ved 180C.
For glasuren rørte jeg sammen
- 2 ss Viking melk med
- 1ss smør og
- ca 6 ss melis. Hadde jeg ventet med dekoringen til alt var helt avkjølt, hadde glasuren beholdt en mer kremaktig fasong...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar