Dette er enda en oppskrift som har lang tradisjon i Tyskland: Käsekuchen. Når jeg kom til Norge i 1998 måtte jeg eksperimentere med rømme, men siden har kesam kommet i kjøledisken for å bli. For å lage en glutenfri variant byttet jeg ut semulegryn med polentagryn - noe som ikke gjør noe som helst forskjell!
Pisk
- 200g myk smør sammen med
- 200g sukker. Etterhvert rør inn plommene av
- 4 egg.
Tilsett juicen og det revete skallet av
- 1 økologisk sitron. Rør inn
- 2 bokser kesam (600g),
- 1 ss polentagryn og
- 1 pose puddingpulver (vanilje).
Pisk
- 200g myk smør sammen med
- 200g sukker. Etterhvert rør inn plommene av
- 4 egg.
Tilsett juicen og det revete skallet av
- 1 økologisk sitron. Rør inn
- 2 bokser kesam (600g),
- 1 ss polentagryn og
- 1 pose puddingpulver (vanilje).
Hvor får du tak i puddingpulver?
SvarSlett