Etiketter

tirsdag 18. september 2012

Kylling i fløte-eple-saus

Eplene er modene, men ikke alle epler er like fine. Har de falt i bakken og har fått sprekker og flekker, frister de ikke like mye lenger.
Denne friske retten er en god måte å få brukt de likevel:

Skjær
- 600g kyllingfilet i biter eller strimler og stek i litt olje i noen minutter. Tilsett
- 1 finhakket løk og
- 2-3 epler, skjæret i biter.
Når løken og eplene
begynner å mykne,
hell over
- 1 dl matfløte og tilsett
- 2 ss lettrømme. Smaksett med
- 1 terning glutenfri buljong eller 1 ss glutenfri buljongpulver og
-  noen blader hakket sitronmelisse.

Server på ris eller quinoa. (Jeg brukte villris for å få mer variert farge og konsistens.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar