Denne middagen, som Axel laget, var meget populær med alle i familien. Pølsen er glutenfri, men han laget ikke den selv... Potetstabben er laget av kokte poteter, melk, salt og gressløk. Surkålen er laget av et finkuttet kålhode, 2 skrellte epler i biter og karve, kokt i cidereddik i ca en time. Eplene ga det hele en myk, søtlig smak uten noe bruk av sukker. Kjempegodt og verdt jobben siden det ga nok til flere måltider. Silja blogger om å leve naturlig, sunt og sammen med familien. Siden min datter har cøliaki, så betyr sunt for henne glutenfri. Det krever av mannen min og meg i større grad enn før at vi lager maten selv. Det opplever vi begge to som forbausende tilfredsstillende - og er ikke det sant for alt man lager selv? Hele familien på 5 har hatt stor utbytte av den nye livsstilen og det er det bloggen skal handle om.
fredag 15. april 2011
AXELS EPLESURKÅL
Denne middagen, som Axel laget, var meget populær med alle i familien. Pølsen er glutenfri, men han laget ikke den selv... Potetstabben er laget av kokte poteter, melk, salt og gressløk. Surkålen er laget av et finkuttet kålhode, 2 skrellte epler i biter og karve, kokt i cidereddik i ca en time. Eplene ga det hele en myk, søtlig smak uten noe bruk av sukker. Kjempegodt og verdt jobben siden det ga nok til flere måltider.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar